FAQ

Ce este un program de afiliati?

Programul de afiliati functioneaza ca un sistem bazat pe comisioane din vanzari ale serviciilor prin produse de divertisment. Comerciantul online MaxBet isi ofera servicile prin partenerii afiliati, prin programul de afiliati MaxBet cu care isi imparte profitul – generat prin pierderile jucatorilor – de la MaxBet.In cazul programului de afiliati MaxBet, partenerul de comision – “afiliatul” – isi aduce jucatorii pe site-ul MaxBet, dupa care isi primeste comisionul lunar, generat de noii clienti pe care i-a adus la maxbet.ro.

 

De ce sa ma inregistrez in programul de afiliati?

Sunt multe motive sa va inregistrati in programul de afiliati. Este gratuit, ofera o cota mare de beneficii si o gama larga de produse asa ca de ce sa nu va monetizati traficul prin afiliatii MaxBet astazi?

 

Cine se poate inregistra in programul de afiliati?

Orice persoana/webmaster care isi opereaza propriul website, care in acelasi timp respecta termenii si conditiile, se poata alatura afiliatilor MaxBet. Orice partener afiliat se poate inregistra doar o data.

 

Este vreo plata de inregistrare asociata cu afiliatii MaxBet?

Este complet gratuit sa te inregistrezi in afiliatii MaxBet. Nu este absolut nici un cost.

 

Cum ma pot inregistra pentru a deveni un mebru afiliat MaxBet?

Este foarte usor sa va inregistrati ca membru afiliat MaxBet! Trebuie doar sa dati click pe butonul REGISTER dupa care sa completati formularul pentru a deveni un membru afiliat MaxBet.

 

Pot sa inregistrez mai mult de un website?

Da, puteti. Daca aplicatia dumneavoastra a fost cu success, puteti sa inregistrati mai multe website-uri in contul de afiliati MaxBet. Puteti crea link-uri individuale pentru a urmari performanta fiecarui website.

 

Afiliatii MaxBet accepta toate website-urile?

Nu pe toate. Trebuie sa verificam fiecare aplicatie individual pentru a stabili daca natura si continutul sunt potrivite pentru afiliatii MaxBet.

 

Pot sa devin afiliat chiar daca nu am propriul meu website?

Da, puteti. Oferim alternative pe care le puteti folosi pentru a promova maxbet.ro. Contactati-ne managerii afiliati astazi la pentru a afla ce optiuni sunt valabile pentru dumneavoastra!

 

Care este durata cookie-ului?

Cookie-ul dureaza 30 zile.

 

Cat de des sunt updatate statisticile mele?

Statisticile dumneavoastra sunt updatate in real-time.

 

Cat de mult pot castiga?

Nu este nici o limita a venitului pe care il puteti castiga. Cu cat va veti implica mai mult in a trimite trafic de calitate, cu atat veti castiga mai mult.

 

Pot sa promovez afiliati MaxBetsis a primesc comisioane pentru ca recomand noi afiliati?

Da, puteti sa recomandati sub-afiliati si sa aveti castiguri suplimentare pentru fiecare client pe care sub-afiliatul il trimite la maxbet.ro.

 

Cum sunt calculate comisioanele?

Comisionul dumneavoastra este procentul venitului Net generat de jucatorii pe care i-ati recomandat. Venitul net este calculat ca suma totala minus costurile directe associate cu acceasi recomandare precum bonusuri, recompense de loialitate, plata taxelor si returnarea fondurilor.

 

Cum primesc comisioanele?

Afiliatii MaxBetcalculeaza comisioanele la inceputul fiecarei luni pentru activitatea lunii precedente si transfera comisionul in primele 2 saptamani ale fiecarei luni. Daca suma este mai mica de 250 (TL) aceasta suma nu va fi transferata, ci va fi adaugata la suma pentru luna viitoare.

 

Balantele negative sunt salvate?

Oferim politici pentru salvarea balantei negative.

 

Cum imi pot inchide contul?

Pentru a inchide un cont afiliat MaxBet, trimiteti o cerere prin e-mail la adresa . Va rugam sa va asigurati ca ne trimiti ID-ul de afiliat impreuna cu numele si prenumele.

 

Cum pot sa va contactez?

Ne puteti contacta oricand la adresa de e-mail: .